Compleet nieuw team en nieuwe ambities bij Durinck. Henry Kale vertelt!

Compleet nieuw team en nieuwe ambities bij Durinck. Henry Kale vertelt!

Waarschijnlijk heeft u het al gemerkt, het Durinck-team maakte behoorlijk wat veranderingen door de afgelopen maanden. Ik stel hier graag ons compleet nieuwe team aan u voor, inclusief onze nieuwe ambities. Want dat onze sector zo in beweging is biedt allerlei kansen. Voor u als onze opdrachtgever en voor onszelf. Met veel energie en enthousiasme zijn Sjoerd, Ruben en ik dan ook in onze nieuwe functie gestapt.

Mijn eerste kennismaking met Durinck dateert van jaren terug. Sterker nog, ik was nog een tiener. Mijn ouders hadden vroeger een installatiebedrijf, dus ik was nog heel jong toen ik voor het eerst Herz monteerde. Bijzonder dat ik hier nu zelf werk.

De installatiebranche is altijd de plek gebleven waar ik mij het meest thuis voel. Een kort uitstapje naar de voedingsindustrie enkele jaren terug bevestigde dat alleen maar. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken of ik dit wilde, toen de vacature voor accountmanager bij Durinck vrijkwam.

Niet nieuw voor elkaar

Voor Sjoerd en Ruben geldt dat net zo. Sjoerd startte in januari en helpt onze opdrachtgevers in het noordoosten van het land. Ruben startte net als ik in maart en helpt onze opdrachtgevers in het zuiden van het land. Ikzelf werk voor onze opdrachtgevers het midden en het westen van het land en leuk detail: we kenden elkaar allemaal al. Wat dat betreft is de wereld misschien ook niet zo groot. Sjoerd en Ruben werkten bijvoorbeeld al eerder samen bij VSH.

Teambuilding bij Herz in Oostenrijk

De eerste maanden waren intensief. Niet alleen omdat we met elkaar een nieuwe start maakten, maar ook omdat we meer mensen spraken op een dag dan ooit tevoren. Gelukkig is dat ook precies waar we energie van krijgen. Van de gesprekken met groothandels, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Van meedenken, goede service verlenen en samenwerken.

We reisden ook samen af naar Oostenrijk, voor een teambuilding en drie dagen producttraining. Want al kennen we Herz allemaal al lang, er is altijd nieuwe kennis om op te doen. We leerden veel van de productmanagers van Herz en kregen weer bevestigd wat een mooi, solide, Oostenrijks kwaliteitsproduct Herz is.

Sterk team

Wat we al wisten werd hier ook nog eens bevestigd: we vullen elkaar aan. Sjoerd en Ruben zijn technisch sterk onderlegd en kunnen opdrachtgevers slim en goed adviseren op projecten. Samen beschikken we over een groot netwerk en de voorraden bij de groothandels zijn prima in orde. We zijn echt heel enthousiast over hoe het nu samen gaat.

Groeien in de utiliteitsbouw

We maakten natuurlijk met elkaar ook een plan: waar focussen we op, welke kant willen we op? Er is geen twijfel over dat de cv ketel er op termijn uitgaat. Wij leveren nu veel radiatorkranen, wat we voor de renovatiemarkt ook absoluut blijven doen, maar we hebben ook producten die passen bij de nieuwe manieren van verwarmen en koelen. We werken hierin heel intensief samen met WTH en zien meer kansen. Herz is bijvoorbeeld ook een prachtig merk voor de utiliteitsbouw (denk bijvoorbeeld aan strangregelventielen) en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Daar gaat u de komende tijd dus zeker meer van ons horen.

Continue innovatie

Wat in Oostenrijk voor ons alle drie ook weer werd bevestigd: Herz innoveert continu. Gloednieuw is bijvoorbeeld de HerzCON aansluit-set voor fan coil units. Een hele slimme oplossing, die je heel veel tijd bespaart bij de installatie.

Voor nu een fijne werkdag en wellicht tot snel.

Deel dit bericht