Aan het woord…

herz en breman

Aan het woord…

friso bremanNaam: Friso van den Corput
Bedrijf: Breman
Functie: Bedrijfsleider vloerverwarming

Friso is inmiddels alom bekend  binnen de Herz groep, we werken al geruime tijd samen en leren elke keer weer van elkaar. Altijd actief in het privé leven, bijvoorbeeld door te golfen of door te skiën wat nu prima gaat in Nederland en zo actief is Friso ook in het zakelijk leven. Altijd druk met het realiseren van de beste oplossingen op het gebied van vloerverwarming.

Wij stelden Friso de volgende vragen:

Herz: Hoelang ben je werkzaam in de installatie branche en wat doe je precies?

Friso: Ik ben inmiddels alweer ruim 25 jaar werkzaam in de installatiebranche actief waarvan zeker 20 jaar in de vloerverwarming.

Herz: Dat is best een behoorlijke periode, je hebt hier ongetwijfeld voor gecompliceerde situaties gestaan. De Herz producten zijn sinds 1979 leverbaar in Nederland, hoe lang pas jij deze producten al toe?

Friso: Ik werk eigenlijk al met Herz sinds ik in de vloerverwarming actief ben, dus dat is inmiddels alweer ruim 20 jaar!
Hier pas ik de producten toe waar we het best de flow mee kunnen reguleren. Dit zijn met name de drukverschilregelaars, TS-V ventielen , Stromax-ventielen, maar ook de thermostaatkoppen komen met grote regelmaat voor.

Herz: Maar liefst 20 jaar met Herz, dat is een standvastige keuze. Hoe is dat zo gekomen?

Friso: Herz heeft een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt er een heldere technische ondersteuning geboden, ook heerst er een goede leverbetrouwbaarheid. Herz vaart haar eigen koers, is voor op de markt en levert hiervoor een compleet programma van radiator afsluiter tot woning aansluit station en van verdeler tot warmtepomp. Daarnaast informeert Herz  op een geheel eigen en open wijze.  Dit alles is voor mij voldoende reden om trouw te blijven aan Herz en dit ook aan mijn con/collega’s te adviseren.

Herz: Friso, ik wil je namens Herz graag bedanken voor je vertrouwen in Herz Nederland.
Dat we deze samenwerking maar tot ver in de toekomst voort mogen blijven zetten!

Deel dit bericht