Antartica – Het witte continent met een HART

Antartica – Het witte continent met een HART

Bij de vriestemperaturen op het Witte Continent zorgt Herz Armaturen voor warmte in onderzoeksstation Mirny.

Producten van Herz Group zijn nu ook te vinden in ijskoude gebieden. Herz-fittingen zijn sinds de renovatie in gebruik in het Sovjet-onderzoeksstation Mirny op Antarctica. Deze zorgen ook voor warmte en welzijn bij zeer koude temperaturen. In de zomermaanden worden zo’n 170 onderzoekers dankzij de Herz-fittingen gespaard van extreme kou.

Zomer op Antarctica betekent gemiddeld – 40 ° C, wat bijna aangenaam is in vergelijking met de ijzige winter met – 70 ° C. Deze onherbergzame klimatologische omstandigheden op het koudste continent op aarde creëren randvoorwaarden die speciale eisen stellen aan producten op het gebied van bouwtechnologie.

De Herz Groep, met ongeveer 3.600 medewerkers en 36 productielocaties, is verantwoordelijk voor de fabricage van fittingen, bedieningselementen en thermostaatkranen voor huisinstallaties op het gebied van verwarming, koeling, sanitair en gasinstallaties wereldwijd. Daarnaast is Herz ook producent van biomassaketels tot 20.000 kilowatt en van warmtepompen en, samen met Hirsch Servo AG, producent van isolatiematerialen van geëxpandeerd polystyreen, polypropyleen en polyethyleen.

 

Deel dit bericht