Baderie Dam kiest al ruim 30 jaar voor Herz appendages

Baderie Dam kiest al ruim 30 jaar voor Herz appendages

Als het aankomt op installatiewerk en sanitair, dan is Baderie Dam met meer dan 50 jaar ervaring een gevestigde naam in Zeeuws-Vlaanderen. Hoe zij voor duizenden tevreden klanten hebben gezorgd? Zij zetten toegewijde werknemers in waarbij het tevreden stellen van klanten op de lange termijn voorop staat. Het draait om het leveren van een kwalitatief product en dat is één van de redenen waarom zij al ruim 30 jaar kiezen voor Herz Appendages.

In samenwerking met de klant

“Baderie Dam kiest al ruim 30 jaar voor Herz Appendages. Reden hiervoor is een betrouwbare kwaliteit en de volledigheid in het assortiment. Om deze reden wordt eigenlijk als vanzelfsprekend Deluxe aansluitcombinaties ook in het assortiment opgenomen”, aldus Jeremy Lammerts van Bueren (commercieel directeur Herz Nederland). “Een mooie mogelijkheid om zo een totaal assortiment aan te kunnen bieden”.

Deluxe aansluit combinatie

Deluxe is de premium lijn van Herz dat staat voor technische perfectie en een stijlvolle uitstraling. Het assortiment bestaat uit thermostatische regelelementen, thermostatische afsluiters, verbindingen en accessoires. Een compleet assortiment is leverbaar: van afsluiter tot thermostatisch onderblok. Voordeel van de thermostaat afsluiters is dat deze dubbel instelbaar zijn en voorzien zijn van een zelfdichtende aansluitkoppeling. Hiermee levert Herz een mooie bijdrage aan actuele thema’s op het gebied van verduurzaming. Daarnaast is het leverbaar als complete set, inclusief een chrome kleurige knelkoppeling en een chrome kleurig dubbel of enkel roset.

Samenwerking Baderie Dam en Herz Nederland

Deel dit bericht