Deze innovatie van Herz levert je als installateur direct concurrentievoordeel op

Deze innovatie van Herz levert je als installateur direct concurrentievoordeel op

Tot nu toe moest je bij de montage van fan coil units behoorlijk wat losse onderdelen monteren. Kogelafsluiters, een volumestroom/drukverschilregelaar, een vuilfilter. Geen probleem, zou je denken. Tot je erachter komt dat het veel makkelijker en sneller kan. Herz ontwikkelde een compleet assembleerde afsluiterset speciaal voor fan coil units, de HerzCON. Dat scheelt tijd en geld bij de montage en levert je direct concurrentievoordeel op in een markt waarin werk nog steeds heel scherp wordt aangenomen. Lees hier hoe het werkt.

Op het eerste oog lijkt dit misschien geen hele spannende innovatie. Er zijn immers geen compleet nieuwe producten ontwikkeld. Maar als je bedenkt dat je met de HerzCON veel sneller werkt, altijd correct installeert en daarmee tijd en geld bespaart, dan is duidelijk dat het een behoorlijk verschil maakt op je werkdag. Geen losse appendages meer, maar één geïsoleerde unit die je monteert en klaar ben je.

Bespaar tijd en geld

De HerzCON is een compleet geassembleerde afsluiterset speciaal voor fan coil units. De kogelafsluiters, volumestroom/drukverschilregelaar en vuilfilter zijn al in de geïsoleerde unit geïntegreerd. Je monteert deze prefab unit eenvoudig bij de installatie of vervanging van de afsluiters.

Met de HerzCON kun je de installatie ook spoelen, bijvullen en onderhouden, zonder demontage van het aanwezige filter en zonder dat je het systeem leeg hoeft te laten lopen. Nog een voordeel: de volumestroom/drukverschilregelaar met balansventielen garandeert een constante druk en volumestroom en zorgt zo voor maximale energie-efficiëntie en besparing op de energiekosten.

De voordelen op een rij:

  • Een prefab unit die je veel tijd bespaart bij de installatie van fan coil units
  • Door de prefabricage is er minimaal risico op incorrecte installatie (en ook dat scheelt tijd)
  • De set is toepasbaar bij zowel verwarmings- als koelsystemen
  • Maximale energie-efficiëntie en besparing op de energiekosten

Nieuwgierig geworden? Neem contact met ons op als je meer informatie wilt. Of download alle technische gegevens van de HerzCON via 2BA.

Deel dit bericht