Eenvoudig en snel inregelen met de Herz 4017 strangregelafsluiters

strangregelventiel

Eenvoudig en snel inregelen met de Herz 4017 strangregelafsluiters

Met de Herz 4017 strangregelafsluiter (DN 15 t/m DN 50) is statische inregeling uiterst eenvoudig en snel uit te voeren.

De afsluiter is gemaakt van ontzinkingsbestendig messing en voorzien van een ingebouwde meetflens waarover de verschildruk gemeten wordt. De Kv-waarde van de meetflens heeft een vaste waarde, de positie van het handwiel heeft hierop dus geen invloed. Hierdoor is het drukverschil en daarmee de waterhoeveelheid direct afleesbaar op de meetcomputer. Door aan het handwiel te draaien wordt direct de nieuwe waterhoeveelheid zichtbaar, zonder eerst weer een nieuwe handwielpositie te moeten invoeren. In de meetcomputer van Herz is de data van al haar afsluiters (en anderen) opgeslagen, een selectie van de juiste afsluiter is genoeg om de meting te kunnen starten.

Montagegemak is een feit doordat alle aansluitingen zich aan één kant bevinden. De “maximaal open” stand kan eenvoudig gefixeerd worden met een gewone schroevendraaier en de handwielpositie kan duidelijk afgelezen worden, (zwarte en rode cijfers op witte achtergrond) of zelfs gevoeld worden door een voelbare klik na elke hele omdraaiing.

Naast strangregelventielen heeft Herz ook nog een uitgebreid programma dynamische regelingen: verschildrukregelingen en volumestroomregelingen.
Alle Herz producten worden geproduceerd in de Europese Unie, in landen rondom het hoofdkantoor in Wenen (Oostenrijk), om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bezoek de productpagina, bekijk onderstaande video of download de brochure voor alle informatie.

Deel dit bericht