Alles-in-1: Herz aansluitset ‘S’

herz aansluitset s

Alles-in-1: Herz aansluitset ‘S’

De Herz aansluitgarnituur ‘S’ is een complete aansluitset met onder andere renovatie en prefab in haar toepassing gebied.
De aansluitset bestaat uit een TS-98-V haaks-verkeerd radiatorafsluiter, welke is voorzien van een G1/2 euroconus staartstuk met zelf dichtende O-ring. De TS-98-V is voorzien van een dubbel instelbaar binnenwerk. Dit maakt de afsluiter geschikt voor het genereren van een waterzijdige inregeling in uw cv-installatie.

Hiernaast wordt een er een vernikkelde koperen buis 12x1mm met een lengte van 600mm meegeleverd. Deze verbindingsbuis is eenvoudig op juiste maat te brengen, wat de set toepasbaar maakt voor diverse maatvoering radiatoren. De verbindingsbuis wordt gemonteerd middels een klemmoer- en ring welke uiteraard zijn meegeleverd.

Als laatste treft u een retour afsluiter welke 100% doorlaat en volledige afsluiting mogelijk maakt. Dit geeft u de mogelijkheid om bij werkzaamheden de radiator te kunnen demonteren zonder hiervoor de installatie leeg te hoeven laten lopen. Deze retour afsluiter heeft een aanvoerleiding aan de rechterkant zitten, de retourleiding zit aan de linkerkant. Ook is de aanvoer- en retourverdeler voorzien van een G1/2 euroconus staartstuk met zelf afdichtende O-ring. Aansluitkoppelingen dienen separaat besteld te worden.

Kortom, een complete set welke de monteur ter plekke veel tijd zal schelen.

Voorbeeld toepassing Herz aansluitgarnituur “S”: 1 7650 00

toepassing aansluitgarnituur s

Nog niet geheel overtuigd? In onderstaande video ziet u de eenvoudige montage en alle voordelen van de aansluitgarnituur.

 

Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger of door te mailen naar info@herz.nl

Deel dit bericht