Herz Changefix

Herz Changefix

 

 

We kennen het wel een lekkend binnen werk van een oude radiator afsluiter. De hele druk uit de installatie laten lopen. Het binnenwerk of de gehele kraan vervangen. Daarna de installatie weer op druk zetten en ontluchten. Helaas de volgende dag nog even terug want er zit toch nog lucht in de installatie. Het is een werk van niets, maar het kost toch weer een paar u om zo’n binnen werk van een paar euro te vervangen.

Wist u dat de meeste (thermostatische)binnen werken van Herz onder installatie druk uitgewisseld kunnen worden? Doormiddel van de Changefix (1 7780 00) met een M28x1,5 aansluiting kunt u (thermostatische) binnen werken van onze kranen vervangen.  Door het compartiment in deze changefix kun u met het openen en sluiten van een kogelkraan het binnen werk uit de installatie halen en een nieuw binnenwerk plaatsen. Zo kunt u van onze AS-T-90 handbediende afsluiter thermostatische afsluiter maken door er een binnenwerk van de TS-98-V te plaatsen.

Mocht u een “oude” installatie hebben dan kunnen wij in diverse gevallen ook het binnenwerk onder druk vervangen. En in de meeste gevallen kan dit ook nog een thermostatisch binnen werk zijn. Zo kunt u van uw bestaande niet inregelbare installatie een inregelbare installatie met thermostatische kranen maken zonder dat u de druk van de installatie af hoeft te halen.

Dit betekend meer comfort en een aanzienlijke besparing (die wel kan op lopen tot 15% van de stookkosten) voor de klant.

Herz service apparaat changefix normblad (723 downloads)

Deel dit bericht