Herz gaat verder onder de naam Herz Nederland B.V.

Herz gaat verder onder de naam Herz Nederland B.V.

Geachte relatie,
Wij brengen u graag op de hoogte van de recente wijzigingen bij Durinck agenturen en Herz armaturen.

Al meer dan 40 jaar (sinds 1978) is Durinck distributeur geweest van Herz armaturen in Nederland. Durinck heeft besloten dit distributeurschap over te doen aan Ben Reuvekamp. Deze zal met zijn onderneming Herz Nederland B.V. als distributeur gaan optreden voor de producent Herz Armaturen uit Oostenrijk.

Ben Reuvekamp is al jaren actief op het gebied van duurzame energie en warmteoplossingen met zijn bedrijven Heatplus en Dunergy.

Ook in de komende jaren zal het verduurzamen van de woningbouw en utiliteit een actueel thema blijven. Hierdoor zien wij volop kansen voor de kwalitatief hoogwaardige producten van Herz. Wij hopen in de komende tijd met u de diversiteit aan mogelijkheid op het gebied van o.a. armaturen te bespreken.

Herz is als producent bekend van de armaturen en de energietechniek. In Nederland kunnen we dit nu allemaal onder één naam aanbieden. Hierdoor kunnen we nog beter, samen met u, de kwaliteit van de installaties borgen.

Durinck wenst haar opvolger Herz Nederland veel succes met de verkoop van de, mooie en betrouwbare, producten van Herz. Tevens wil Durinck hierbij al haar relaties en afnemers bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen en de fijne contacten.

Met vriendelijke groet,

Durinck B.V.
Fred Verdel

Herz Nederland B.V.
Ben Reuvekamp

Herz Armaturen GmbH
Susanne Juza

Wijzigen voor u:

Voor u brengen deze wijzigingen geen directe veranderingen met zich mee. Wij verzoeken u alleen, met ingang van
1 maart 2019, de nieuwe contact- informatie in uw systemen op te nemen. Binnenkort zullen onze nieuwe accountmanagers zich bij u introduceren.

Nieuwe contactinformatie:

Herz Nederland B.V.
Penning 6
8305 BH Emmeloord
Telefoon: 085-0645123
E-mail algemeen: info@herz.nl
E-mail bestellingen: order@herz.nl
Website: www.herz.nl

Deel dit bericht