Ontwikkelingen tijdens het coronavirus

Ontwikkelingen tijdens het coronavirus

Het coronavirus raakt alle sectoren, hoe gaat Herz Nederland hier mee om? Jeremy Lammerts van Bueren geeft antwoord op deze vraag.

Wat merkt Herz Nederland van het coronavirus, zijn er beperkingen?
Een beperking is het gemis van het fysieke bezoek. De Nederlandse installateur werkt sinds de jaren ‘70 met Herz, en Herz doet zaken met mensen. Maar we zien ook dat het ook deuren opent voor alternatieve bezoek methodes als beeldbellen etc. Soms is dit wellicht praktischer, bijvoorbeeld bij het geven van presentaties of trainingen. Maar ondanks dit is een fysieke bezoek toch ook van enorme waarde.

Hoe gaat Herz Nederland met de nieuwe maatregelen om?
Uiteraard houdt Herz Nederland zich volledig aan de richtlijnen van het RIVM. Alle mogelijkheden als telefonie, Teams & Skype worden ingezet om de vragen van de klant zo volledig mogelijk te kunnen beantwoorden.

Zijn de producten van Herz goed leverbaar?
Ja zeker, er is goed op de marktvraag gereageerd door een nieuwe fabriek te openen. Nummer 37 om precies te zijn. Deze fabriek is nu ook volledig operationeel. Dit en de aanpassing in het distributieschema dragen bij aan een opwaardering in de leverbetrouwbaarheid van Herz. Daarnaast zijn wij gestart met de bouw van een nieuw centraal magazijn. De start van de bouw van het magazijn van Herz in Günseldorf is op 7 januari 2020 officieel begonnen.

Op een totale oppervlakte van 14.000 m2, wordt een magazijn van 5.000 m2 met 7.500 palletplaatsen gebouwd op Herzplatz 1. De oplevering is voorzien voor eind juni 2020. De nieuwste technische systemen zullen er voor zorg dragen dat uw producten op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zullen zijn.
Op de foto ziet u Alfred Artmäuer (burgemeester), Elisabeth Roggenland (viceburgemeester), vertegenwoordigers van de gemeente Günseldorf en Gerhard Glinzererer (CEO Herz).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht