Uitbreiding van ons Herz team! Welkom Frank!

Uitbreiding van ons Herz team! Welkom Frank!

Vanaf 1 februari voegt Frank Laumen zich toe aan ons Herz team. Hieronder stelt hij zichzelf alvast aan u voor:

“Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als technisch- en commercieel adviseur binnen de installatiebranche waarvan de laatste 5,5 jaar als TCA bij Delabie Benelux. Per 1 februari zal ik starten als technisch adviseur bij Herz Nederland voor de regio Zuid-Nederland.

Voor Herz Nederland zal ik de technische adviesbureaus, coöperaties, installateurs en groothandelaren bezoeken. Graag maak ik dan van de gelegenheid gebruik, u te informeren over de toepassingsmogelijkheden van de Herz appendages voor duurzame installaties. En uiteraard over het waterzijdig inregelen van installaties voor de publieke- en private sector.

Persoonlijk zie ik het als één van mijn taken om een relatie een sterk “thuisgevoel” te geven bij Herz. Daarom nodig ik u graag uit voor een bezoek aan onze stand op de VSK – hal 8 stand E054. Wanneer u niet naar de VSK gaat kunt u altijd een bericht achter laten op: F.laumen@herz.nl en dan maak ik zo snel mogelijk een afspraak met u om u bij te praten over Herz”.

Deel dit bericht