”Corporaties: 100.000 woningen versneld van gas af.”

herz woning aansluit station

”Corporaties: 100.000 woningen versneld van gas af.”

Waterstof, warmtepomp of stadsverwarming; er zijn diverse opties aan gemoderniseerde energieën en warmte en/of koeling voorzieningen welke de footprint die wij achterlaten zo klein mogelijk houden.
Ondanks dat wij graag vol trots onze kinderen melden er alles aan te doen om een gezond milieu achter te laten is de afweging tussen milieu en geld enorm.

Herz draagt het milieu een warm hart toe, haar producten worden al 120 jaar met een minimale print geproduceerd.
120 jaar productie expertise omtrent het beïnvloeden van de waterstromen en een unieke samenwerking met u als installateur, heeft ervoor gezorgd dat wij u met trots een duurzame warmtevoorziening mogen presenteren: het Herz woning aansluit station M4.

Herz woning aansluit station (HIU)
”De verduurzaming wordt woonlastenneutraal: de gemiddelde huurder gaat niet meer betalen dan voor de gasrekening. Bovendien betalen woningcorporaties een prijs voor de aansluitkosten van het warmtenet gebaseerd op een “transparant rekenmodel”. (Cobouw)

De Herz woning aansluit stations (of Heat Interface Units) maken gebruik van het continue stroming principe. Ook nemen zij de kenmerken van de stadsverwarming over en zijn ze volledig geoptimaliseerd voor functionaliteit onder deze voorwaarden. Om deze reden worden ze beschouwd als een belangrijke innovatie met betrekking tot extreem efficiënt energieverbruik, energiebesparing en vervolgens milieu bescherming. Download hier de brochure voor meer informatie.

”Corporaties: 100.000 woningen versneld van gas af.”
(Cobouw)

Inzicht in kosten en baten
“Investeringen in een warmteproject rekenen we door met een transparant rekenmodel waardoor onze leden en huurders er op kunnen vertrouwen dat ze een eerlijke prijs betalen voor de geleverde warmte.”
Met dit akkoord maken corporaties naar eigen zeggen een flinke schaalsprong om te verduurzamen via de wijkgerichte aanpak. Ook is het plan een stap op weg om de klimaatafspraken voor 2050 te halen.

Ondanks het compacte ontwerp, bieden de Herz woning aansluit stations alle mogelijkheden voor optionele en latere installatie van diverse gekalibreerde koud -en /of warmwater en warmtemeters voor het verwarmingscircuit om te voldoen aan de voorschriften van de regionale leverancier of wetgeving.

”De chaos van gasloos verbouwen.” ”Niemand weet hoe het echt moet.”

Er is een hoge mate van technische inspanning en knowhow vereist om het comfortniveau te bereiken dat tegenwoordig gebruikelijk is en door de consument wordt gevraagd. Om de optimale werking die van de apparaten worden verwacht mogelijk te maken, is het bovendien noodzakelijk om de primaire kenmerken aan te passen waaronder de apparaten bediend. De verdere technologische ontwikkeling van dit type apparaat over verschillende generaties heen is duidelijk herkenbaar en culmineerde in het Herz woning aansluit station.

Gemeenten krijgen regie
”In 2050 moeten 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas af zijn om de klimaatdoelstellingen van ons land te halen. Met meer dan 2,2 miljoen huurwoningen zijn corporaties de grootste woningeigenaar van Nederland en daarmee een belangrijke partner.”

Woning aansluit stations zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor gebruik in stads en lokale verwarmingen netten. Ze zijn uiterst efficiënt ondanks hun compacte ontwerp. Het toepassingsgebied reikt over woningbouw, utiliteit en het industriële segment. De apparaten zijn bij uitstek geschikt in nieuwbouw renovatie, eengezinswoningen en stapelbouw.

Wilt u meer informatie over de woning aansluit stations? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

Deel dit bericht